mandag 17. januar 2011

Vårstemning.

Nå tiner det jo for fullt ute. Jeg vet at det mest sannsynelig vil komme mere snø før våren, men jeg  NYTER det! Vi får jo uansett lysere dager og da lover jeg at det skal bli nye innleg oftere. Dårlig kamera og dårlig lys er ingen god kombinasjon,men her kommer uansett et par bilder av vårstemning i min stue!


Hva gir deg god vårstemning? 
Ha en fin kveld.
Klem fra meg.

2 kommentarer:

 1. Ååh, her var det koselig vårstemning ja! Så fint du har det! Nydelig blomster!
  Takk for kommentaren hos meg. Jeg er på bedringens vei, og håper snart forkjølelsen slipper taket i hodet. Det er ikke dagen for bøy og tøy:/
  Ser jeg står på listen din over "andre vakre blogger", jeg blir helt rørt jeg. Så snilt av deg:)

  Også et lite spørsmål, hvor har du kjøpt teppene du har i trappa? Vi har ei trapp som ikke likner noen ting, som kanskje slike tepper kunne vært tingen i spedd litt maling naturligvis:) Og et spørsmål til: nå som du har hatt de en stund, er du fornøyd?

  SvarSlett
 2. Japp, den har vi!!! Lucerne heter den og finnes i 2,5- og 3-seter. Og med trekk i lin! FIN! Den koster 6999 eller noe rundt der, husker ikke akkurat. Er bilder av den på Living sine hjemmesider. Der er det priser også. Du får komme innom oss på Living Skullerud og bestille :) Er litt ventetid på den sofaen, men det er verdt det!

  Klemmer

  SvarSlett