fredag 26. november 2010


Endelig.
Nå fikk jeg side min helt hvit, nå mangler det bare og finne ut hvordan jeg får tre bilder bak navnet…?
For og gå over til noe helt annet, se så nydelig vinduet mitt har blitt! Malt det hvitt, nydelig sinkhus og sinkfat  fra Lille interiør. Det mangler litt enda, men jeg er usikker på hva.
Til  sist men ikke minst dette lille hjertet! Det MÅTTE jeg bare ha.
Nå skal jeg kose meg med to uleste interiør blader og se om jeg kan få noen tips om hva mere jeg kan putte inn i vinduet.
Ha en flott kveld

3 kommentarer:

 1. Så fint vinduet ble! Jeg kan jo tipse deg om at et norgesglass med et lys i, og en søt sløyfe rundt hadde gjort seg bra i vinduskarmen:)Harald fikk vannkopper etter besøket, så nå er vi ferdige med det også! Får vel nesten si takk:))

  SvarSlett
 2. Huff, det var jo dumt, men bra når det er over:) norgesglass med lys blir det:) i dag kom det jammen meg opp en liten and fra lille interiør også:) men du... Hvor har du kjøpt formene til det pepperkake treet ditt?

  SvarSlett
 3. Heihei! Så først kommentaren din nå, beklager!
  Men tusen takk må jeg si! Så koselig med kommentarer, spesielt fra bloggere jeg ikke kjenner til fra føra! Fin blogg du har!

  Lampen har jeg kjøpt på en lokal interiørforretning; Mariannes Interiør på Rognan i Nordland. Usikker på hvilken leverandør som står bak dessverre:/

  Så flott Mariusgenseren din ble med rundfelling. Jeg har et par små strikkeprosjekter jeg har tenkt å sette til livs før jeg starter på en ny Mariusgenser. Tror lille prinsessa skal få en før jeg strikke til meg sjøl. Også tror jeg det blir hver vår Fanakofte også! Hihi..
  Ha en flott adventstid! Så gleder jeg meg til å komme innom her seinare også!

  Fruen i nord:)

  Ps: om du finner ut hvordan du får 3 bilder i headingen, så lurer jeg på det samme, så jeg tar gjerne i mot tips altså:)

  SvarSlett