fredag 11. februar 2011

Vi klarte det:)

Skjenken er ferdigmalt, listene nede er ferdige og i morgen flytter vi ned. Gleder meg veldig til og vise dere det ferdige resultatet av rommet vårt! I morgen skal jeg også ut og kjøpe lister til stuen så vi blir ferdig med det også:) Det blir jo såååå fint her (om jeg så skulle si det selv:)) Det eneste som mangler i stuen er ørelappstoler og ny soffa. jeg ser for meg denne soffaen til min stue!
Men... Er vel kanskje ikke helt lurt med ny soffa mens barna enda er små,
den vi har er veldig god og sitte i så det er nok bare drømmer enda en stund:)
Lille jenta vår er veldig spent på sitt nye prinsesserom som er det neste prosjektet! I dag fikk ho velge tapet å ho valgte den mamma og pappa også ville ha (etter litt veiledning:))
Nå skal jeg sette meg ned og kose meg med interiørblader! 
Min mann er så flink på lørdags og søndagsfrokost, Da dekker han på bordet med masse godt pålegg, kjekks og rundstykker. Så pleier han ofte og legge Interiørblader på mammas tallerken, Prinsesse blad på lillemors og sjørøver på storebrors:) Veldig hyggelig og våkne til!

Ps. Husk konkurransen min
http://lisesdrommer.blogspot.com/2011/02/give-away.html
Ønsker dere alle en god helg:)
Stor klem fra meg!


2 kommentarer:

  1. Jepp! sånn sofa vil jeg også ha. Helst to stk med et bord imellom. Her er jeg og bordet og vi venter tolmodig på sofaene.
    Lykke til med oppussing.
    Klem:)

    SvarSlett
  2. Takk takk! Må nok smøre meg med tolmodighet jeg også der ja! ha en fin kveld:)Gleder meg til og se mer fra Wallas verden! Veldig fin blogg!

    SvarSlett